La 3a Tapatast se celebrarà dissabte a la tarda a la plaça de l'Ateneu

La jornada gastronòmica que organitza l'associació 6tres9 tindrà com a escenari la plaça de l'Ateneu entre les 19.30h i la mitjanit. Hi participaran una desena d'establiments que oferiran tapes a 2 euros.​

Aquest dissabte torna la Tapatast, la jornada gastronòmica de Begues que organitza l'associació juvenil 6tres9. La principal novetat d'aquesta tercera edició serà l'horari; per primer cop es realitzarà a la tarda, des de dos quarts de vuit fins a la mitjanit. L'escenari serà el mateix de l'any passat, la plaça de l'Ateneu.

En aquesta edició hi participaran una desena de bars, restaurants i cafeteries de Begues, a més d'una pastisseria, per la qual cosa s'hi podran trobar tapes dolces i salades a un preu de dos euros. També estarà disponible una taula d'al·lèrgens de tots els productes que s'oferiran per a les persones interessades.

Una altra de les novetats és que la barra serà gestionada directament per 6tres9, de manera que l'entitat Chromo22, de promoció de l'estudi de la neurofibromatosi de tipus 2 i que s'havia encarregat d'aquesta feina en les dues edicions anteriors, oferirà aquest any una tapa.

Enguany la música en directe anirà a càrrec de '37 grados', una formació que rendirà tribut al popular grup espanyol de les dècades dels 80 i 90 del segle passat 'Ràdio Futura'. Serà a partir de les nou del vespre i es convertirà en una bona forma de donar la benvinguda a l'estiu.

Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:25