La ciutadania de Begues decidirà on s'ubicarà la plaça 1 d'Octubre

Al setembre es posarà en marxa un procés participatiu per triar entre la plaça de l'Ajuntament o el front d'accés al Centre Cívic El Roure.

L'Ajuntament de Begues dedicarà una plaça als fets de l'1 d'octubre de 2017. En el Ple Municipal del mes de juliol es va aprovar l'obertura d'un procés participatiu que servirà perquè la ciutadania pugui escollir quin serà l'espai que rebi aquest nom. Els beguetans i beguetanes podran triar entre la popularment coneguda com a plaça de l'Ajuntament o el front d'accés al Centre Cívic El Roure. Aquest procés participatiu es posarà en marxa al mes de setembre.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, assegurava que la decisió s'havia pres amb la voluntat de fer visible el nostre compromís amb la defensa de les llibertats democràtiques que va suposar el referèndum de l'1 d'octubre. Així mateix, Esteve insistia en què els fets del primer d'octubre i les seves repercussions posteriors continuen sent motiu de preocupació per a una part important de la ciutadania beguetana.

Amb aquesta acció, l'Ajuntament de Begues dóna també resposta a les demandes d'algunes entitats i de ciutadans i ciutadanes del poble que han demanat un reconeixement als fets de l'1 d'octubre.

Dijous, 9 d'agost de 2018 a les 10:00
Darrera actualització: 08.08.2018 | 12:27