La font de la plaça Camilo Riu torna a lluir per Festa Major

L'Ajuntament ja ha realitzat les tasques de reposició de les peces malmeses, que van obligar a deixar fora de servei la font de la plaça. Un cop reparada es fa una crida a la ciutadania per vetllar pel seu bon manteniment i prevenir tots plegats possibles actes d'incivisme o mal ús.

La font de la plaça de Camilo Riu torna a estar en funcionament després que l'Ajuntament de Begues hagi efectuat les reparacions pertinents en els seus mecanismes de funcionament.

La instal·lació es va malmetre degut a algunes mostres d'incivisme i a accions de mal ús, especialment pel llençament de pedretes contra els sortidors. En aquest sentit es recorda a la ciutadania que la font és un element decoratiu i de gaudi compartit, no un espai de joc. Per aquest motiu cal evitar qualsevol acció que pugui malmetre el seu funcionament, especialment el llençament d'objectes. 

Un cop feta la reparació, la font torna a lluir les característiques llums LED de què disposa des de la seva remodelació, juntament amb tota la plaça, el 2015. Aquests projectors permeten efectuar diversos programes de colors de llum.

Dijous, 20 de juliol de 2017 a les 11:30
Darrera actualització: 20.07.2017 | 11:20