La piscina municipal ofereix matrícula gratuïta als nous abonats fins al 19 d'abril

La piscina municipal de Begues ha encetat una campanya d'abonaments després que l'equipament hagi passat a ser de gestió municipal. Fins al 19 d'abril, les persones interessades a utilitzar els diferents espais de la piscina tenen l'oportunitat d'apuntar-s'hi sense haver de pagar matrícula. A més, disposaran de tres entrades de regal per convidar altres persones.

La nova etapa de la piscina municipal es va iniciar el mes passat, quan l'equipament va deixar de ser gestionat per l'empresa que se n'ha encarregat durant els darrers 14 anys. La intenció de l'Ajuntament de Begues era el de millorar i potenciar els serveis d'activitat física que s'ofereixen a la ciutadania. Ja s'està treballant en arreglar els problemes que existien amb l'aixeteria o en l'abastiment d'aigua calenta als vestidors, i en la reordenació dels horaris i competències dels treballadors.

D'aquesta manera, l'empresa Llop Serveis és l'encarregada de gestionar el dia a dia de l'equipament, mentre que una altra empresa, Rumbs, especialitzada en la gestió i la consultoria esportiva, tutela i dirigeix la piscina en aquests primers mesos de traspàs, conjuntament amb l'Ajuntament de Begues. La nova empresa ha subrogat la totalitat de la plantilla i la complementarà amb noves ofertes de lloc de treball segons les necessitats que vagin sorgint.

Per a més informació, us podeu adreçar al web de la piscina municipal.

Dimecres, 5 d'abril de 2017 a les 08:50
Darrera actualització: 04.04.2017 | 12:50