La rua de Carnaval omple dissabte Begues de disbauxa

A les 19.30 h, després de la lectura del pregó, començarà la desfilada de carrosses i comparses que acabarà al poliesportiu, on es lliuraran els premis i hi haurà discomòbil fins la matinada. Divendres al matí també hi haurà rua escolar pels carrers del centre.

Dissabte, els carrers de Begues tornaran a omplir-se de la música, les disfresses i la disbauxa del Carnaval. Els actes començaran a dos quarts de vuit del vespre amb la lectura del pregó a la plaça de l'Ajuntament i finalitzarà ben entrada la matinada amb la discomòbil al pavelló municipal Jaume Viñas Pi.

Després de la lectura del pregó començarà la desfilada de comparses i carrosses. La rua passarà per l'avinguda Torres Vilaró, el carrer Major, el passeig de l'Església, els carrers Ferran Muñoz, Joan Baptista Borés, Sant Jaume, Sant Domènec i Santa Eulàlia, i acabarà al poliesportiu, cap a dos quarts de nou del vespre.

En el pavelló tindrà lloc un ball mentre el jurat delibera sobre les millors comparses i carrosses. Cap a dos quarts de deu de la nit, es lliuraran els premis i a continuació seguirà el ball.  La discomòbil començarà a les dotze de la nit.

Activitats de les escoles i entitats

A banda de la rua de dissabte, cal tenir en compte que divendres s'organitzarà la rua escolar. En aquesta desfilada, que començarà a un quart d'onze del matí, participarà l'alumnat de la Llar d'Infants El Guinyol, i de les classes de pàrvuls i primària de les escoles Sant Cristòfor i Sant Lluís.

També relacionat amb el Carnaval, l'entitat Juguem a Begues ha organitzat una festa diumenge a l'Escorxador, de cinc de la tarda a les vuit del vespre. I dimarts passat a la tarda, a la Biblioteca La Ginesta es va celebrar un taller infantil per elaborar màscares d'animals amb plats de cartró.

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 09:00
Darrera actualització: 27.02.2019 | 08:21