La solidaritat de Begues

Begues recapta prop de 400 euros per a La Marató de TV3 d'enguany, que s'ha destinat a la investigació sobre les malalties del cor.

La ciutadania de Begues ha demostrat una vegada més la seva solidaritat a través de la recaptació obtinguda al llarg de les activitats que les regidories de Salut i la de Cooperació i Solidaritat han organitzat durant tot el cap de setmana.

En primer lloc, dissabte i diumenge es va muntar al passeig de l’Església una paradeta de venda de gorres per recaptar fons per a la campanya "Posa\'t la gorra" de l\'associació AFANOC, que ajuda infants amb càncer. En total es van recaptar 348 euros.

Com molts altres pobles de tot Catalunya, Begues es va sumar el diumenge als actes de La Marató de TV3. Des de les 11 fins a les 14 h, es van muntar al passeig de l’Església paradetes de diverses entitats i un inflable per als infants. Begues va contribuir amb 375 euros a la recaptació total de la Marató d’enguany, 8.864.016 euros.

En representació del poble, l\'alcaldessa, Mercè Esteve, va assistir al Centre de Dades de Barcelona, des d\'on milers de persones voluntàries van oferir atenció telefònica a tothom que volia fer donatius per a La Marató de TV3, que aquest 2014 celebra la vint-i-dosena edició.

Encara pots fer el teu donatiu per a la Marató a través d’aquest enllaç

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Dimarts, 16 de desembre de 2014 a les 00:00
Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:02