L'Ajuntament agraeix la implicació de la ciutadania, les entitats i el personal municipal en l'èxit de la Festa Major

La Festa Major recentment finalitzada ha estat diversa i participativa, i ha consolidat activitats com el tobogan aquàtic, el festival holi o el pregó, entre altres.

Quan encara es respira Festa Major pels carrers de Begues, des de l’equip de govern es fa una valoració positiva d’aquest esdeveniment que ha mobilitzat tota la ciutadania, tot convertint-la en una Festa Major diversa i, sobretot, participativa.

De fet, la trentena d’actes organitzats entre el 21 i 25 de juliol ha comptat amb la implicació activa dels veïns i veïnes de Begues, cosa que ha permès la consolidació d’activitats com el tobogan aquàtic, el festival holi o el pregó, que aquest any anava a càrrec d’un personatge mediàtic com l’actor Toni Albà.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, ha destacat aquesta "alta participació", no només de la ciutadania sinó també "de la transversalitat en el gran nombre d'entitats que s'hi han abocat a programar actes", i també ha lloat la feina del personal municipal, el qual "ha treballat durant mesos i ha contribuït a què la Festa Major sigui un èxit".

Si voleu reviure els millors moments de cada acte de la Festa Major, ho podeu fer a la galeria d'imatges i al canal de vídeos de la web municipal.

Dimecres, 26 de juliol de 2017 a les 10:30
Darrera actualització: 28.07.2017 | 10:18