L'Ajuntament de Begues decreta tres dies de dol oficial

Amb motiu del tràgit acident de dissabte 30 de juny en el qual va perdre la vida el jove beguetà de 16 anys Adrià Martín Milà. Les banderes de Begues onegen a mig pal i, mentre duri el dol, no es programaran actes festius o lúdics al municipi. 

Dissabte, 30 de juny, va tenir lloc un tràgic accident a l'entorn del Pi Gros, en el qual va perdre la vida un jove de Begues, l'Adrià Martín Milà, de 16 anys. Aquest llastimós fet ha colpit la societat beguetana, i l'Ajuntament, com a representant d'aquesta societat, no es pot ni vol quedar impassible davant d'aquest fatal succés. Per aquest motiu, l'alcaldessa Mercè Esteve ha signat aquest dilluns un Decret pel qual es determinen tres dies de dol oficial al municipi, com a mostra de suport a la família i amics de l'Adrià, a qui vol transmetre tot el seu escalf i solidaritat.

L'accident va succeir dissabte al migdia al Camí de Can Sadurní. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius de la Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar la vida de l'Adrià. L'Ajuntament de Begues es va posar al servei de la família, es va traslladar el condol de forma pública i es van iniciar els tràmits de dol oficial. La mateixa tarda de dissabte, l'alcadessa de Begues va parlar amb el Conseller d'Interior, Miquel Buch, qui es va interessar pels fets i per l'estat de la família de l'Adrià, tot traslladant el pesar de la Generalitat per tan lamentable accident. Durant tot el cap de setmana centenars de beguetans i beguetanes, entitats i col·lectius del poble s'han solidaritzat també amb la família a través de missatges a les xarxes socials. 

Mentre durin els tres dies de dol oficial, la bandera de Begues onejarà a mil pal i no s'organitzarà cap activitat festiva o lúdica al poble com a mostra de respecte a la família i amics de l'Adrià. 

Dilluns, 2 de juliol de 2018 a les 12:00
Darrera actualització: 02.07.2018 | 12:29