L'Ajuntament instal·la 191 nous indicadors en una renovació de la senyalització vertical

La inversió municipal feta en nova senyalització ha permès incorporar equipaments com el Centre Cívic o la Biblioteca i punts d'interès com la cova de Can Sadurní.

L'Ajuntament de Begues ha posat en marxa una renovació de la senyalització vertical al municipi. Així, s'ha realitzat una inversió municipal que ha permès instal·lar 191 nous indicadors. Per reduir l'impacte i rendibilitzar la inversió, sempre que ha sigut possible s'han aprofitat els pals i suports que ja existien. Tot i així ha sigut necessari instal·lar 30 pals nous en ubicacions on abans no n'hi havia o substituint els que poguessin estar en mal estat.

L'últim gran projecte d'inversió en senyalització vertical a Begues datava de l'any 2000. Això feia que molts equipaments nous o centres d'interès turístic no apareguessin en els panells informatius. Des de l'Ajuntament s'ha considerat que aquest era el moment oportú principalment perquè la reurbanització del Camí Ral l'ha convertit en carrer de sentit únic en direcció al centre urbà, però també perquè s'ha generat una via de connexió entre l'Institut i la zona esportiva a través del carrer de València.

Els nous indicadors es caracteritzen per millorar la mobilitat urbana, prioritzar les rutes de circulació més fluides, incorporar els nous equipaments municipals com el Centre Cívic o la Biblioteca, a més dels punts d'interès ciutadà o turístic com la cova de Can Sadurní, i identificar els diferents barris de fora del nucli urbà.

Dijous, 18 de maig de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 18.05.2017 | 13:15