L’alcaldessa es reuneix amb el director general de l’Agència Catalana de Residus

Mercè Esteve aconsegueix el compromís de l’administració per ajudar a finançar la restauració de l’abocador del Garraf al nostre terme municipal

Aquest matí l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, s’ha trobat amb el director general de l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya, el senyor Josep Maria Tost. Durant la reunió, Esteve li ha fet arribar la necessitat d’iniciar els treballs de restauració de l’abocador del Garraf al nostre terme municipal, un procés al qual, tot i ser competència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’hi estan destinant molts esforços des de l’Ajuntament per aconseguir el finançament que ho faci possible. 

En aquesta línia, l’alcaldessa de Begues ha aconseguit el compromís del director de l’ACR per anar destinant part del cànon que reben de l’AMB al procés de restauració. Així mateix, Josep Maria Tost ha assegurat que treballarà per tal que el pressupost de l’any 2017 inclogui una partida destinada al seu finançament i a establir un pla d’actuació a llarg termini.

La trobada ha servit també per parlar d’altres aspectes relacionats amb Begues com els projectes de silvopastura, la utilització de biomassa en instal·lacions municipals i la gestió de residus.

Dilluns, 6 de juny de 2016 a les 00:00
Darrera actualització: 16.04.2018 | 18:04