L’alcaldessa trasllada al conseller Rull la demanda de millores al municipi

A la trobada mantinguda ahir, Mercè Esteve demanava la intervenció de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat en diferents projectes al municipi

L’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, es reunia ahir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. Durant la trobada l’alcaldessa va traslladar al conseller la petició del municipi de disposar del seu suport en alguns dels principals projectes que afecten a l’actualitat a la nostra vila. Entre aquests demanava la implicació de Territori i Sostenibilitat en la recerca de finançament per a dur a terme la restauració de la part de l’abocador del Garraf que es troba al nostre terme municipal. A l’actualitat des del consistori es treballa en implicar el major nombre possible d’entitats i administracions en desenvolupar aquest projecte donada la seva magnitud. S’estima que l’actuació tindria un cost de 27 milions d’euros.
De la mateixa manera, al llarg de la trobada l\' alcaldessa va transmetre al conseller Rull la ferma voluntat i compromís de l\' actual equip de govern de Begues per trobar una solució definitiva al pas de les línies elèctriques aèries que travessen el casc urbà dins d\' aquesta legislatura.

 

Divendres, 1 de juliol de 2016 a les 00:00
Darrera actualització: 12.08.2016 | 13:23