L'aparcament de l'antic Goula aplega dissabte els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

D'11 a 13h hi haurà tallers infantils i la possibilitat de recórrer els carrers del municipi amb bicicletes elèctriques. A més, des de les xarxes socials de l'Ajuntament de Begues s'aniran donant consells sobre mobilitat al llarg d'aquesta setmana.

Begues celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb un gran acte central dissabte, 22 de setembre, a l'aparcament de l'antic Goula. A partir de les onze del matí s'hi trobaran tallers infantils d'educació viària i es podran fer recorreguts amb bicicletes elèctriques.

Els tallers d'educació viària es realitzaran fins a la una de la tarda. A més, per als més petits també hi haurà inflables i una xocolatada. Per a les persones més grans s'organitzaran recorreguts pel municipi amb bicicletes elèctriques a les onze, a les dotze i a la una de la tarda. A l'aparcament de l'antic Goula també hi haurà un punt d'informació sobre mobilitat.

Consell saludables per les xarxes socials de l'Ajuntament

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s'organitza en tot l'àmbit europeu des de 16 de setembre fins al dia 22 amb la intenció de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

El lema de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura d'aquest any és Combina i mou-te. En aquest sentit, al llarg d'aquesta setmana, des de les xarxes socials de l'Ajuntament de Begues s'aniran donant una sèrie de consells per fomentar l'ús de la mobilitat sostenible i segura.

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 17.09.2018 | 12:56

Imatges

Setmana Mobilitat cartell