L'associació 6tres9 organitza divendres un festival que uneix natura, música i cultura

Dijous, 6 de setembre de 2018 a les 09:00

El Begues Delivering Dub tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda i fins ben entrada la matinada a l'esplanada de la piscina municipal.

Natura, cultura i música. Amb aquests tres ingredients, l'associació 6tres9 organitzarà divendres, 7 de setembre, la primera edició de la Begues Delivering Dub. Un esdeveniment per a totes les edats que tindrà lloc a l'esplanada de la piscina municipal a partir de les cinc de la tarda i fins a la matinada.

L'esdeveniment estarà dividit en dues parts. De cinc de la tarda a les vuit del vespre es desenvoluparà el Begues Delivering Art, una sèrie de tallers de malabars, dapo (un drap en forma d'estrella de vuit puntes), slakcline (caminar sobre una corda elevada), entre altres.

També hi haurà tallers de pintura. De fet, s'instal·larà un gran mural perquè tothom pugui expressar-hi la seva creativitat. Tot això estarà amenitzat per la música de Babel Sound System fins a les vuit del vespre, quan començarà el Begues Delivering Dub pròpiament dit.

En aquesta segona part de l'esdeveniment actuaran els col·lectius Hybrisy Sound System (fins a les onze de la nit, aproximadament) i Youth Resistanz (fins ben entrada la matinada). Ambdós grups estan especialitzats en música dub, un derivat del reggae que usa més elements electrònics i amb més protagonisme de bateria i baix per sobre de la veu.

Darrera actualització: 05.09.2018 | 18:20

Imatges

Begues Delivering Art Begues Delivering Dub