Les Caramelles tornen el cap de setmana amb una peça especial de Clavé

Els valsos, les sardanes i les cobles més satíriques i humorístiques del Cor de Caramelles de Begues es tornaran a sentir pels carrers del poble dissabte i diumenge en un acte on també s'interpretarà una obra de Josep Anselm Clavé.

Les Caramelles de Begues ho tenen tot a punt per omplir els carrers del municipi de valsos, sardanes i coples satíriques durant aquest cap de setmana. Els cantaires, a més, estrenaran diumenge una peça més llarga i difícil, obra de Josep Anselm Clavé.

Els cantaires sortiran dissabte cap a les quatre de la tarda i recorreran diversos carrers del poble fins a arribar davant l'Ajuntament, cap a les set de la tarda. Allà interpretaran les peces més mordaces relatives a l'actualitat política i social del poble.

Diumenge, les Caramlles tornaran a recórrer els carrers de Begues, a partir de les deu del matí, fins a arribar cap a la una de la tarda davant l'església parroquial de Sant Cristòfor. Tot coincidint amb la sortida de missa, els cantaires recitaran les coples més humorístiques i també la peça de Clavé.

Dimarts, 11 d'abril de 2017 a les 10:00
Darrera actualització: 10.04.2017 | 17:07