Les persones interessades en encendre una foguera tenen fins al 12 de juny per a comunicar-ho a l’Oficina d’Atenció Ciutadana

En el document s'han de fer constar dades l'hora i el lloc de la foguera i altres aspectes relacionats amb la seguretat.

L'Ajuntament de Begues treballa en els preparatius de la celebració a la revetlla de Sant Joan. És per aquest motiu que s'informa la ciutadania que tots aquells interessats en encendre una foguera la nit del 23 de juny han de comunicar-ho prèviament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. A la sol·licitud, que es pot presentar fins al 12 de juny, hi hauran d'especificar detalls com el lloc on està previst fer la foguera, l'hora i altres aspectes relacionats amb la seguretat com el nombre de persones que la vigilaran, la ubicació de punts d'aigua, distància en metres del dipòsit d'aigua, quantitat d'extintors, entre altres.

Es recorda a la ciutadania que cal tenir en compte un seguit de consells a l'hora d'encendre una foguera. No es poden fer sense l'autorització corresponent i, en cap cas, a menys de 15 metres de la façana de cap edifici ni de cotxes aparcats. També cal tenir en compte que està prohibit fer foc en terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta. És important deixar l'espai net de bardisses o materials inflamables i permetre el pas als vehicles d'emergència. Finalment, cal tenir en tot moment algun mitjà per apagar la foguera i, un cop fet, remullar el caliu per assegurar-se que quedi totalment extingida i evitar accidents.

Dilluns, 29 de maig de 2017 a les 09:45
Darrera actualització: 29.05.2017 | 09:24

Imatges

Sant Joan 2017 Cartell