L’escola Sant Cristòfor i l’Ajuntament se sumen al projecte Euronet 50/50 contra el canvi climàtic

Dimecres, 15 de juny de 2016 a les 00:00

El consistori es compromet a invertir el que estalviï el centre en energia en projectes educatius i en més mesures de reducció del consum

Mitjançant la signatura conjunta d’un conveni de col·laboració, l’escola Sant Cristòfor i l’Ajuntament de Begues s’adhereixen al projecte Euronet 50/50 per promoure l’estalvi energètic i col·laborar així en la lluita contra el canvi climàtic. D’aquesta manera des del centre es treballarà per tal d’estalviar en el seu consum actual d’electricitat, biomassa, gas natural i aigua mitjançant mesures com la conscienciació de les persones usuàries de l’edifici. Per la seva banda l’Ajuntament es compromet a aportar igualment a l’escola els diners estalviats mitjançant la reducció del consum energètic. Aquests seran emprats, en un 50 per cent per al desenvolupament de projectes eductius consensuats amb la comissió energètica que es crearà al centre, mentre que l’altra 50 per cent es destinarà a implantar mesures per reduir el consum de l’edifici.
El conveni signat recull diferents propostes per a l’optimització energètica recollides en un estudi previ. Aquestes inclouen qüestions com la substitució de fluorescents convencionals per tubs amb tecnologia LED o la instal·lació d’un control informàtic per a la climatització.

 

Darrera actualització: 12.08.2016 | 13:28