L'Escorxador acull demà la segona edició de l'International Beer&Food Festival

L'esdeveniment comptarà amb la música de Swing Out! i s'hi podran tastar les cerveses beguetanes de Begues Beer Town i d'altres europees d'elaboració artesana.

Demà dissabte, 23 de setembre, l'Escorxador tornarà a acollir l'International Beer&Food Festival que organitza el Begues Beer Town amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues. La segona edició d'aquest esdeveniment tindrà lloc entre les sis de la tarda i les onze de la nit i comptarà amb degustació de cerveses artesanes i música en directe.

A l'exterior de l'Escorxador és on es podran trobar les cerveses, especialment la Dolina-Begues i la Begues Stout, però també una representació de cerveses de diferents països europeus com Bèlgica, Alemanya o Itàlia, entre altres. També hi haurà un food truck on es podran tastar empanades artesanes.

La música tindrà com a escenari l'interior de l'Escorxador i anirà a càrrec de Swing Out!, formació terrassenca formada el 2013 per una desena de músics que interpreten clàssics del jazz però amb un ampli repertori de swing i blues totalment ballable per als amants de lindy-hop, un estil de ball per parelles derivat del xarleston.

Divendres, 22 de setembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 21.09.2017 | 11:18

Imatges

IB&FF cartell