L'oficina del Síndic de Greuges atendrà les queixes de la ciutadania dimecres al Centre Cívic El Roure

Per poder ser atès pel Defensor de les Persones cal demanar cita prèvia al telèfon 900 124 124 o enviar un correu electrònic a sindic@sindic.cat. L'atenció serà de les nou del matí a les tres de la tarda.

Dimecres, 21 de febrer, Begues rebrà la visita de l'oficina del Síndic de Greuges. La ciutadania que tingui alguna queixa del funcionament de l'administració pública i de les empreses de serveis (llum, aigua, gas...) ha de demanar hora cita prèvia al telèfon 900 124 124 o enviar un correu electrònic a sindic@sindic.cat. L'atenció tindrà lloc al Centre Cívic El Roure de nou del matí a tres de la tarda.

L'oficina del Síndic de Greuges té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions i de les empreses de serveis d'interès general. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals.

Segons el darrer informe del Síndic de Greuges, l'any passat a Begues es van presentar cinc queixes de les quals dues continuen en tràmit. Aquestes queixes es poden realitzar de forma personal, com el cas de dimecres vinent, però també per internet a través del web del Síndic.

Dilluns, 19 de febrer de 2018 a les 00:00
Darrera actualització: 19.02.2018 | 10:24