Obert fins al 22 d'octubre el concurs de fotografies per al calendari municipal del 2018

Dijous, 28 de setembre de 2017 a les 09:00

Les imatges, que han de ser paisatges naturals o urbans de Begues, s'han d'enviar al correu electrònic begues@begues.cat. El veredicte del jurat es coneixerà el 31 d'octubre a través del web i de les xarxes socials de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Begues ja ha obert la convocatòria per al concurs fotogràfic per a il·lustrar el calendari municipal del 2018. Les persones interessades a participar-hi han d'enviar les seves imatges dels paisatges de Begues, natural o urbà, fins al 22 d'octubre abans de les 12 de la nit. El certamen, adreçat tant a professionals de la fotografia com a aficionats, permet també qualsevol tècnica de presa d'imatge.

Les propostes s'han d'enviar al correu electrònic begues@begues.cat en format digital jpeg amb la mínima compressió, sense cap marca d'aigua ni cap identificació, a una amplada i alçada de 24 x 24 centímetres. Al correu s'ha d'especificar que és pel concurs fotogràfic pel calendari del 2018 i també s'hi haurà de fer constar el títol de la fotografia, el nom del concursant i el seu número de DNI i adreça postal i un telèfon de contacte.

El màxim de fotografies admeses per autor serà de quatre. Les fotografies hauran de ser inèdites, és a dir, que no hauran hagut de ser premiades en cap altre concurs. Els drets d'autor seran cedits a l'Ajuntament gratuïtament. Les 13 millors imatges s'inseriran en el calendari municipal de l'any vinent i les persones autores rebran un obsequi com a agraïment. Totes les fotografies presentades (incloses les no premiades) seran publicades en una galeria d'imatges dins el web municipal.

El veredicte del jurat es farà públic el 31 d'octubre a través del web i de les xarxes socials municipals. El jurat estarà format per tres persones de Begues professionals de la fotografia. El lliurament de premis tindrà lloc durant la presentació i exposició del calendari, al Centre Cívic El Roure, en una data encara per determinar. Consulteu les bases senceres del concurs de fotografia per al calendari del 2018 per a més informació.

Darrera actualització: 27.09.2017 | 19:47