Oberta la convocatòria per a subvencions a entitats i associacions de Begues

Les entitats i associacions interessades hauran d'aportar la informació necessària a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania abans del 23 de març. Tota la documentació es pot trobar a la web municipal.

Les entitats i associacions de Begues sense ànim de lucre ja poden sol·licitar les subvencions d’aquest any per a la realització d’activitats, programes i projectes. Les sol·licituds s’han de presentar abans del 23 de març i tota la documentació necessària es pot aconseguir a la web de l’Ajuntament. El pressupost municipal destinat a aquestes subvencions és de 83.000 euros, 10.000 més que l’any passat.

Segons les bases de la convocatòria, la informació necessària haurà de ser lliurada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Aprovada la concessió de la subvenció, l’Ajuntament abonarà la meitat atorgada. Un cop finalitzada l’activitat de l’entitat i presentant els justificants de realització i cost, el consistori donarà la resta de la subvenció.

Per a qualsevol dubte, les entitats i associacions de Begues poden consultar el Servei de Suport a les Entitats a través del correu electrònic begues.entitats@begues.cat o bé al telèfon 936 390 538, extensió *252.

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 05.03.2018 | 19:17