Oberta la convocatòria per al concurs 'Quan l'amor fa mal' de lluita contra la violència de gènere

El certamen es dirigeix al jovent de 12 a 16 anys que estudiï o visqui a Begues, el qual ha de realitzar els treballs en PowerPoint o Prezi.

Ja és oberta la convocatòria per al cinquè concurs de PowerPoint o Prezi ‘Quan l’amor fa mal’, el certamen de lluita contra la violència de gènere adreçat al jovent que estudiï o visqui Begues i que tingui entre 12 i 16 anys. El termini de presentació dels treballs finalitza el 17 de novembre i s’han de fer arribar a la Regidoria de Plans Transversals en un sobre anònim on a l’interior constarà la informació requerida a les bases.

Els PowerPoint i Prezi han de tenir una durada màxima de tres minuts i poden ser elaborats en grup o individualment. També poden incloure imatges, textos o sons i es poden presentar en suport CD o USB. Un primer premi de 300 euros, un de 200 euros per al segon, i un de 100 euros per al tercer. A més, totes les persones participants en el concurs rebran un diploma.

El jurat estarà format per set membres de la Comissió de Seguiment del Protocol d’Actuació contra la Violència de Gènere, els quals valoraran els treballs presentats i triarà els tres millors. Els concursants premiats es donaran a conèixer el 24 de novembre al Teatre El Goula en un acte emmarcat dins la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Dilluns, 23 d'octubre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 14.11.2017 | 14:34