Obertes les inscripcions al taller de ràdio de Ràdio Begues

Les persones participants podran també formar part de la nova programació de l’emissora municipal

Aquest proper mes de gener Ràdio Begues i l’Ajuntament posen en marxa un taller de ràdio obert a totes les persones majors de 16 anys que estiguin interessades en aquest mitjà de comunicació, tinguin o no experiència prèvia. La voluntat és que, a més de conèixer millor el funcionament d’una ràdio, els participants tinguin la possibilitat, un cop finalitzat el taller, de passar a formar part de la nova temporada de la ràdio del municipi.
El taller constarà de cinc sessions setmanals d’una hora de durada que es realitzaran a l’estudi de Ràdio Begues, a Cal Pere Vell. Durant les mateixes es tractaran qüestions com ara locució, redacció o tècniques per a efectuar entrevistes. A més de persones a títol individual el curs també es troba obert a la participació d’entitats i associacions del municipi.
Les inscripcions es poden formalitzar a través del formulari que acull el web de Ràdio Begues ( www.radiobegues.cat ) o omplint les butlletes que es podran en equipaments municipals i comerços i que hauran de ser lliurades al Centre Cívic El Roure a l’atenció de la Regidoria de Comunicació. El termini estarà obert fins el proper 22 de desembre.

 

Diumenge, 11 d'octubre de 2015 a les 00:00
Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:08