Òmnium Cultural de Begues convoca uns nous Jocs Florals

La llibertat serà el tema d'aquesta edició. Els treballs s'han de presentar al Centre Cívic El Roure abans del 23 de març. El veredicte es donarà a conèixer la diada de Sant Jordi.

La llibertat serà el tema dels Jocs Florals que organitza Òmnium Cultural de Begues. Les obres que es presentin a aquest certamen biennal hauran de ser escrites en català, tant en prosa com en poesia. Els textos, que també han de ser inèdits, s'han de presentar abans del 23 de març al Centre Cívic El Roure. El lliurament de premis tindrà lloc al migdia de la diada de Sant Jordi, al passeig de l'Església.

La nova edició d'aquests Jocs Florals tindrà tres categories: fins a 12 anys (alumnat fins a sisè de primària); de 13 a 16 anys (fins a quart d'ESO); i majors de 17 anys (joves i adults). Caldrà presentar tres còpies de cada treball, inclosos en un sobre on s'indicarà el títol de l'obra, la categoria (prosa o poesia) i la modalitat en la qual es participa. En un sobre a part hi haurà les dades personals de la persona participant.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria.

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 23.02.2018 | 15:41

Imatges

Jocs Florals