Pas de gegant cap al futur Centre d'Atenció per a la Gent Gran

La Generalitat dóna llum verda a la modificació del Pla General d'Ordenació de Begues que permetrà aixecar l'equipament social al carrer Ferran Muñoz.

La Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità de Barcelona, entitat que forma part del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, ha aprovat definitivament la modificació del Pla General d'Ordenació de Begues sobre els usos de la parcel·la del carrer Ferran Muñoz on s'ha d'aixecar el futur Centre d'Atenció per a la Gent Gran.

Amb la llum verda a aquest tràmit administratiu, el govern català dóna el vistiplau a la construcció d'un equipament social que constarà d'un centre diürn i unitats assistencials amb servei nocturn per a unes 30 persones que serà realitat amb recursos propis.

El desembre passat, la Generalitat va tornar la parcel·la a l'Ajuntament, després que el consistori de Begues el cedís a l'Incasòl per la construcció d'habitatges dotacionals que no es van arribar a edificar per l'arribada de la crisi econòmica.

Divendres, 3 d'agost de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 01.08.2018 | 11:42