Pla per promocionar l'activitat física entre la població

L'Ajuntament i el CAP Pou Torre reparteixen un tríptic per fomentar la inclusió de l'activitat física en les rutines habituals dels habitants de Begues.

Promoure l’activitat física en les rutines habituals de la població de Begues. Aquest és el principal objectiu de la difusió d’uns tríptics que l’Ajuntament de Begues i el CAP Pou Torre estan repartint amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. En aquest tríptic s’informa sobre el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) al nostre municipi.

El PAFES va ser impulsat el 2005 pel Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport, i té com a objectiu la difusió de recomanacions d’activitat física per a una bona salut i aconseguir una població més activa a través de la formació de professionals i la promoció d’entorns i xarxes locals per a la pràctica esportiva als municipis, entre altres.

En el cas de Begues, el tríptic que s’està repartint mostra els espais del municipi on es poden realitzar activitats físiques, com la Piscina Municipal, les entitats locals especialitzades o l’Espai Nou de la gent gran. El document també inclou els itineraris saludables que es poden realitzar pel municipi i també una sèrie de recomanacions per incorporar aquestes caminades en el nostre dia a dia.

Dimarts, 8 de gener de 2019 a les 09:00
Darrera actualització: 02.01.2019 | 15:49