Presentació de "La neu fosa", la primera novel·la de Maria Guasch

Dimecres, 3 d'abril de 2013 a les 00:00
El dissabte 6 d'abril es presentarà "La neu fosa", el debut novel·lístic de la beguetana Maria Guasch. Aquesta obra, publicada per El Toll, ens trasllada a l'ambient enrarit d'una masia a finals dels anys cinquanta.

La novel·la publicada per l\'Editorial El Toll, La neu fosa, de la beguetana Maria Guasch, es presentarà el dissabte 6 d\'abril a les set de la tarda, a l\'Aula de Cultura Caixa Penedès (Passeig de l\'Església, 4). La presentació anirà a càrrec del regidor de Cultura, Jordi Oriola, i d\'Anna Maria Pagnotta, col·laboradora habitual de Revista de Letras, Núvol i Culturamas. També comptarà amb la presència de l\'actriu i cantant Mariona Castillo, qui llegirà un fragment del llibre.

La neu fosa , accèssit del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa 2012, és la primera novel·la de Maria Guasch. Segons l\'escriptor Josep Borrell, president del jurat del premi, es tracta d\'un "drama atípic", que ens trasllada a l\'ambient enrarit d\'una masia a finals dels anys cinquanta. L\'edició es presenta amb el valor afegit de les il·lustracions d\'Ivan Pintor Iranzo.

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:49