Presentació del procés participatiu Begues Citta Slow a la ciutadania

Divendres, 12 d'abril de 2013 a les 00:00
L’Escorxador va acollir ahir la presentació del projecte Begues Citta Slow, un procés de participació ciutadana per definir el futur del poble i proposar alternatives al model de ciutat globalitzada i massificada. L’encarregat de donar el tret de sortida als actes, que s’allargaran fins al mes de juny, va ser l’actor Ricard Borràs.

Més d’una cinquantena de persones van assistir ahir a la sessió informativa sobre el procés participatiu Begues Citta Slow. L’acte va comptar amb la presència de l’actor Ricard Borràs, que va fer un monòleg de presentació a l’entorn del concepte de Citta Slow i totes les seves potencialitats en àmbits com ara el medi ambient, la gastronomia, el turisme i la relació entre el veïnat. La regidora de Participació, Margarida Camprubí, va presentar la programació d’actes, acompanyada de Manel Gil i Ricard Álvarez, de l’empresa EDAS, encarregada de conduir metodològicament el procés participatiu.

La iniciativa Begues Città Slow té com a objectiu definir estratègies transversals amb la finalitat de  millorar el posicionament del municipi en el seu entorn. Per assolir-ho, es parteix de la voluntat de tenir cura de l’entorn natural, protegir la qualitat de vida de les persones i promoure els valors i recursos locals.

Consulta la programació d\'actes fent clic sobre l\' enllaç

\"\"

\"\"

\"\"

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:49