Primera sessió dels tallers participatius Begues Città Slow

Divendres, 26 d'abril de 2013 a les 00:00
El proper dijous 2 de maig es farà la primera sessió del projecte Begues Città Slow a l’Escorxador, una xerrada/debat introductòria que acabarà amb un taller de participació ciutadana (19 hores). Parlaran Ricard Àlvarez (EDAS) i Oriol Estela (Diputació de Barcelona).

El proper dijous dos de maig tindrà lloc la primera sessió del projecte Città Slow, una xerrada/debat amb dos ponents: el membre d’EDAS Ricard Àlvarez, que farà una introducció al concepte de Città Slow, i Oriol Estela, de la Diputació de Barcelona, que parlarà dels territoris serens. Tot seguit, es realitzarà un taller de participació ciutadana.

El concepte Città Slow engloba molts aspectes de la vida quotidiana als pobles, destacant aquells que prioritzen una forma de fer allunyada del tràfec de la vida moderna. En aquest sentit, es promouen iniciatives que permetin fer les coses lentament pensant allò que es fa, menjar productes ecològics d’origen proper o cercar un turisme de qualitat que s’estimi la natura i respecti l’entorn.

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:49