Ràdio Begues publica una entrevista a cada un dels candidats a l’alcaldia

El debat electoral i un programa especial el dia 22 de maig, ambdós emesos en directe per internet, conformen les altres propostes informatives per a les eleccions municipals a radiobegues.cat

Ràdio Begues aquest divendres divulgarà les vuit entrevistes realitzades als candidats a l’alcaldia del municipi per a les properes eleccions municipals, amb l’objectiu de donar a conèixer el perfil de cada un d\'ells.   En total responen 19 preguntes, majoritàriament d’àmbit personal i una part dedicada a l’àmbit polític. Les entrevistes són de format curt i van de 4 minuts de durada la més curta fins a 11 minuts la més extensa.   En motiu de les properes eleccions municipals, Ràdio Begues ha preparat dos programes especials en directe per internet. El primer serà la transmissió del debat electoral que es realitzarà el dia 15 de maig a les 5 de la tarda al pavelló polisportiu.
Ràdio Begues també emetrà un programa especial en directe per internet el dia 22 de maig a partir de les 20.00 hores, un cop es tanquin els col·legis electorals, per fer el seguiment de la jornada i dels resultats.

Dijous, 5 de maig de 2011 a les 00:00
Darrera actualització: 23.08.2016 | 16:55