Ràdio Begues reprèn aquesta setmana les emissions de la temporada primavera-estiu

Dimarts, 14 de maig de 2019 a les 09:00

Els dimarts hi haurà els esports de Begues es mou, els dimecres torna Memòries i els dijous, el veterà Begues viu.

Ràdio Begues inicia aquesta setmana les emissions de la temporada de primavera-estiu amb els tres programes clàssics: Begues es mou, MemòriesBegues viu. Dos d’ells, amb petits canvis.

Els dimarts continuarà sent el dia dels esports. Òscar Pérez continuarà al capdavant del Begues es mou, a partir de les vuit del vespre. A banda de l’entrevista i els resultats de la jornada, s’inclourà ara una darrera secció amb consells per a mantenir-nos actius en el nostre dia a dia. A més, la secció L’esport ens mou del coach Joan Ribas es transformarà amb una tertúlia mensual entre ell i l’Òscar.

Dimecres, també a les vuit del vespre, tornarà a la graella de la ràdio municipal el Memòries, programa protagonitzat per la gent gran del municipi. Aquest cop, però, ja no rememoraran estrictament el Begues d’abans, si no que debatran sobre temes d’actualitat; això sí, sempre amb alguna lleugera mirada retrospectiva al nostre passat.

Finalment, dijous arribarà el programa més veterà de Ràdio Begues: Begues viu, conduït per Nil Muñoz. Entrevistes d’actualitat, l’agenda cultural de la setmana i les recomanacions de les bibliotecàries de La Ginesta.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 21:40