Torna el cinema infantil en català al Teatre El Goula

Aquest dissabte 29 d’octubre es projecta “Angry Birds. La pel·lícula”

Begues tornarà a gaudir de cinema infantil en català al Teatre El Goula durant aquest curs. L’Ajuntament ha tornat a sumar-se al programa CINC (Cinema Infantil en Català) que promou la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i que permetrà gaudir de diferents films per a tota la família. Precisament aquest proper cap de setmana podrem assistir a la primera de les projeccions.

Dissabte 29 d’octubre, a partir de les 18.30 h, podrem veure “Angry Birds. La pel·lícula”. El film, inspirat en els personatges del joc per a dispositius mòbils, ens transporta a una illa on la majoria d’ocells que allà hi viuen no vola i on destaquen tres d’ells: el rondinaire Red, un ocell vermell amb les celles molt gruixudes; el Chuck, un ocell groc hiperactiu; i el Bomb, un ocell negre molt volàtil.

El preu de l’entrada serà de 4 €. Pel que fa a les properes projeccions programades ja s’han anunciat “Buscant la Dory” (12 de novembre), “Mascotes” (10 de desembre) i “Cigonyes” (20 de gener). Per a més informació podeu descarregar el programa.

Dimarts, 25 d'octubre de 2016 a les 10:25
Darrera actualització: 03.11.2016 | 13:41