Tot a punt per a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

Els actes centrals tindran lloc el divendres 24 de novembre, i consistiran en el lliurament dels premis del concurs 'Quan l'amor fa mal' i la lectura del manifest institucional. També hi ha hagut tallers per als adolescents i al gener s'oferirà una formació espececialitzada als professionals de la lluita contra la violència masclista.

Begues tornarà a commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, amb una sèrie d'activitats consistent en tallers per a joves, formació per a professionals i el concurs de PowerPoint o Prezi 'Quan l'amor fa mal', a banda de la lectura del manifest institucional de la jornada.

L'Associació Candela, entitat que té com a objectiu transformar la societat basada en una educació en valors amb perspectiva feminista i comunitària, ha impartit dos tallers a alumnes de segon i tercer d'ESO de l'Institut de Begues sobre com detectar i preveure la violència de gènere.

Divendres, 24 de novembre, Begues acollirà els actes centrals del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones amb el lliurament de premis del concurs 'Quan l'amor fa mal', dirigit al jovent d'entre 12 i 16 anys, a partir de les 11.30 h al Teatre El Goula.

A més, durant tot el dia, el personal del CAP de Begues constituirà al mateix equipament sanitari una taula informativa sobre la violència de gènere. I a les 13.30 h, l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, llegirà el manifest institucional de la jornada a la plaça de l'Ajuntament.

Finalment, i com a principal novetat respecte a la commemoració d'altres anys, a partir de gener la jurista del Servei Integral Especialitzat (SIE) Maite Estrach, realitzarà una jornada de formació als professionals de la Comissió de Protocol de Violència de Gènere sobre els canvis en el marc legislatiu en l'àmbit de la violència masclista.

Dilluns, 20 de novembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 21.11.2017 | 12:28

Imatges

DICLVELD cartell