Margarida Camprubí i Vendrell

Tercera tinenta d'Alcaldia
Regidora de Serveis Socials, Turisme i Dona
Gent de Begues CP

camprubivm@begues.cat
Visites: dilluns de 10 a 13h (a concertar)

Trajectòria

Margarida Camprubí i Vendrell és llicenciada en psicologia, diplomada per ESADE en Funció Gerencial a les administracions públiques i entre d’altres, compta amb el Màster en Política i Govern per la UPF. Ha realitzat una extensa formació complementària sobre administració pública i específicament de les àrees de les quals és responsable.

És experta en administració local i ha estat membre del grup assessor de Gestió Pública d’ESADE. Porta més de 30 anys treballant en l’àmbit municipal ocupant càrrecs de responsabilitat tècnica i política sobretot en els camps de serveis a la persona, de participació ciutadana i de transversalitat. Ha endegat nombrosos projectes en diversos ajuntaments tant des de l’àmbit públic com privat.

Amb una clara vocació per la municipalitat, compta amb diverses publicacions tals com l’assaig, referent temàtic sobre transversalitat: Després de newton o com fer realitat la transformació de l’administració pública.

L'any 2006 va impulsar la creació de l’actual Consell de Dones Sàvies de Begues i és la fundadora-presidenta del partit Gent de Begues.

Darrera actualització: 16.08.2016 | 14:41