Sílvia Ruiz Boqué

Regidora a l'oposició
Iniciativa per Catalunya Verds

ruizbs@begues.cat

Trajectòria

Té parella i dos fills. Viu a Begues des de 1997.

Li agrada llegir, escriure, ballar, la música, la muntanya, viatjar.

És doctora enginyera de telecomunicació i professora a l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC, UPC). Responsable del grup de recerca WiComTec, reconegut per la Generalitat. Delegada de l’acció de cooperació europea COST IRACON on lidera un grup de treball.

Té 16 anys d’experiència en política universitària: al departament, com cap d’estudis i com sotsdirectora de relacions internacionals i empreses (ha renunciat per ser regidora). Amb el rectorat: la xarxa CLUSTER, el disseny de dobles titulacions europees, l’enllaç amb Xina.

Ha rebut la distinció (Generalitat) “Jaume Vicens Vives” pels estudis d’Eng. de Telecom. segons aprenentatge basat en projectes (PBL) i altres premis de l’AQU. Va engegar el “dones i carreres tècniques” del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Va dur per primer cop una ONG (Telecos Sense Fronteres) a treballar amb estudiants d’una assignatura obligatòria. Ha treballat amb l’Institut de Ciències de l’Educació. L’han convidat més de 80 universitats per donar tallers sobre treball cooperatiu/PBL. Publica llibres, articles i conferències.

Està a Òmnium Cultural, CEB, +KRitme, Creu Roja, Amnistia Internacional i Metges sense fronteres. Va ser militant d’ICV. És co-fundadora d’AExRC.

Darrera actualització: 28.10.2016 | 12:23