La plaça de l'Ateneu acull aquest dissabte, 29 d'abril, la cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesana

El certamen aplegarà 14 productores de cerveses artesanes i una mostra d'establiments de restauració. La jornada estarà amenitzada per música en directe a càrrec de sis formacions musicals.

La plaça de l'Ateneu acollirà dissabte, 29 d'abril, la cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesana. El certamen organitzat per l'associació Begues Beer Town amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues, aplegarà 14 cerveseres i sis formacions musicals que amenitzaran el certamen d'onze del matí a onze de la nit.

La Fira, pensada per divulgar la producció artesana de proximitat, tindrà la presència de les marques beguetanes Dolina-Begues i Encantada. Però també s'hi trobaran La Sitgetana, As, Keit, La Nit, Quer, Lo Vilot, Barret, La Calavera, Grenyut, Guineu, Cornèlia i Senglaris. 

Pel que fa a les actuacions musicals, durant la Fira es podran escoltar els grups Swing Out, Giant Rev, Powafunk, The Chronicles, Synchronicity i els Combos de l'Escola de Música de Begues.

L'associació Begues Beer Town es dedica a promoure i difondre la cultura de la cervesa artesana fent activitats durant tot l'any, i organitzant les edicions anuals de la Fira de Cervesa artesana de Begues, amb les seves pròpies cerveses Dolina-Begues i Begues Stout.

Dijous, 27 d'abril de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 26.04.2017 | 11:23