Les famílies de Begues ja poden gaudir de les ofertes del Supermes del Baix Llobregat

Les propostes lúdiques, festives i gastronòmiques es poden consultar a la web de la iniciativa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Arribats al mes d'abril, les famílies de Begues tenen una nova oportunitat per gaudir de les ofertes lúdiques, festives i gastronòmiques organitzades arreu de la comarca amb la proposta del Supermes que organitza el Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Les promocions i descomptes es poden veure a la web del Supermes, algunes de les quals també són de Begues.

Durant els cinc caps de setmana d'abril, tots els divendres, dissabtes i diumenges, les famílies amb infants poden gaudir d'una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials, com pacs familiars a museus, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, entre moltes altres promocions que cada establiment ha preparat especialment per a aquest abril.

El Supermes presenta en aquesta edició un concurs en línia per trobar una superfamília que serà l'ambaixadora de la comarca. Totes les persones participants en el Supermes podran compartir la seva experiència de visita al Baix Llobregat i aspirar així a guanyar un cap de setmana de visites i activitats d'oci i turisme al Baix Llobregat. Les instruccions i les bases del certamen es poden consultar a la web del Supermes.

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 10:00
Darrera actualització: 10.04.2018 | 11:34