Begues Parc celebra la seva Festa Major del 12 al 15 d'agost

L'Associació de Veïns del barri manté viva una tradició que esdevé punt de trobada del veïnat, convertida ja en un clàssic del calendari festiu del mes d'agost a Begues. Seran protagonistes de la celebració la música i les tradicions pròpies dels origens de la festa.

Pels volts de la Mare de Déu d'Agost, el 15 d'agost, el barri de Begues Parc celebra la seva Festa Major. Quan no fa ni un mes que el conjunt del poble commemorava la seva festa gran, aquest proper dissabte arrenca la celebració pròpia del veïnat de Begues Parc. Una Festa Major cridada a esdevenir punt de trobada dels veïns i veïnes del barri, però oberta a la participació del conjunt de beguetans i beguetanes. Amb aquest objectiu, l'Associació de Veïns ha preparat un programa d'activitats on la música serà la gran protagonista. En aquest sentit, la festa comptarà amb dues actuacions de música en viu: els concerts del Duo Alicia, dissabte a les 22 h, i de Blue Maresme, dilluns a les 22 h. A més, diumenge la música també serà protagonista de la Disco Beach Party, a partir de les 22h, i que portarà l'ambient de platja fins al bell mig del Garraf. 

La festa comptarà també amb tres cites clàssiques per al veïnat: la sardinada popular de dilluns al vespre, el bingo d'aquella mateixa nit, i el concurs de petanca que clourà la celebració el dimarts a partir de les 10 h. Hauran estat quatre dies de Festa Major que s'esdevenen en la setmana àlgida d'ocupació al barri, quan coincideixen el veïnat que hi té la seva residència fixa, amb aquells que hi venen només a estiuejar. Totes les activitats tindran lloc a la placeta del carrer Duero. 

Dijous, 10 d'agost de 2017 a les 09:30
Darrera actualització: 04.08.2017 | 14:46