Comença una nova edició del taller de teatre per a pares i mares

Les sessions, que seran quinzenals, comencen avui, a les 21h, a l'Escorxador. A la d'avui i a la del 24 d'octubre hi haurà jornada de portes obertes per tothom qui vulgui provar l'activitat.

Avui, 10 d'octubre, comença el taller de teatre per a pares i mares que impulsa el Pla Local de Prevenció de les Addiccions. Les sessions seran quinzenals fins al juliol i tindran lloc a l'Escorxador a partir de les nou del vespre. Tant a la sessió d'avui com a la del 24 d'octubre hi haurà jornada de portes obertes.

El tema d'aquest any seran les projeccions i el pes de les històries passades (familiars i personals) que cadascú de nosaltres carrega com si fossin una motxilla. Les inscripcions s'han de formalitzar el correu electrònic martinec@begues.cat.

El teatre és l'excusa per treballar les pors, la comunicació, la consciència del cos... sempre a través del joc. És una forma de descobriment del cos i de l'expressió per tal que serveixi per millorar la comunicació familiar i prevenir situacions de risc en infants i joves.

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 09.10.2018 | 12:00

Imatges

Cartell teatre pares mares