El Nadal arriba a Begues farcit d'activitats per a totes les edats

Moltes de les activitats, que començaran aquest divendres, 15 de desembre, i s'allargaran fins al 8 de gener, han estat organitzades per les entitats del municipi.

El Nadal ja és aquí. I, com cada any, a Begues s'han programat multitud d'activitats per a totes les edats, des de les relacionades amb aquestes dates com d'altres de caràcter esportiu o solidari, entre d'altres. De les primeres es poden destacar l'exposició de pessebres que des del 8 de desembre es pot veure al Col·legi Bosc, o el Parc de Nadal que obrirà al públic a la plaça de Camilo Riu el 23 de desembre.

En aquest Nadal, les activitats que organitzen les entitats de Begues són nombroses. Per exemple, el concert de la Coral Montau (el dia 16, a les 18 h a l'església de Sant Cristòfol) o les nadales que la mateixa entitat cantarà pels carrers del municipi el 23 de desembre. També cal remarcar el Mercat de Nadal que l'Associació d'Artesans organitzarà el 17 de desembre, acte paral·lel a la recollida solidària de joguines organitzada per +kritme.

Els equipaments municipals tampoc no seran aliens a les activitats de Nadal. Així, la Biblioteca La Ginesta organitzarà un taller infantil el 19 de desembre per elaborar els Reis Mags amb material reciclat, i l'Hora del Conte del 20 de desembre també estarà dedicat a Melcior, Gaspar i Baltasar. El Centre Cívic El Roure, per la seva banda, acollirà el 18 de desembre la Festa de Nadal de la Gent Gran. I els dos equipaments han organitzat un concurs infantil de fotos.

La colla castellera dels Encantats de Begues també posarà el seu granet de sorra amb la segona edició de la Quina Encantada, el 23 de desembre a l'Escorxador, i amb l'organització d'una festa de Cap d'Any al mateix escenari. De fet, l'Escorxador acollirà també la recollida de paquets de Nadal el 4 de gener en un acte organitzat per Joves pel Nadal, com també la recollida de cartes per a Ses Majestats, l'1 de gener.

Aquest mateix dia, Cooperació en Acció organitzarà una sessió de fotos solidària amb els Reis Mags, els quals realitzaran la tradicional Cavalcada al vespre del 5 de gener per diversos carrers del municipi. Però també cal comptar amb altres actes tradicionals nadalencs com el Caga Tió (el 24 de desembre, a les 12 h al passeig de l'Església) o la cercavila amb l'home dels nassos (el 31 de desembre).

Consulta tots els actes del Nadal a Begues.

Dimarts, 12 de desembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 11.12.2017 | 18:50