Elena Carnero guanya el concurs del cartell de la Festa Major 2018

Dimarts, 24 d'abril de 2018 a les 09:00

La jove barcelonina, estudiant de Belles Arts, s'ha imposat a la resta de les 17 persones aspirants amb un treball fet a mà que recrea el rostre de la Cuca Fera. Tots els treballs seran exposats al Centre Cívic El Roure.

Ja hi ha cartell per a la Festa Major de Begues. La jove barcelonina Elena Carnero ha estat la guanyadora del concurs organitzat per l’Ajuntament i guardonat amb 400 euros. Carnero, estudiant de Belles Arts, s’ha imposat amb una obra feta a mà que recrea el rostre de la Cuca Fera.

En l’edició d’aquest any del concurs es van presentar 18 treballs que van ser valorats pel jurat, format per persones enteses en l’àmbit del disseny gràfic. Nou dels artistes eren de Begues, i la resta de Barcelona, Puigcerdà, Torrelles, Igualada, Viladecans i Sant Boi. Les obres presentades s’exposaran al Centre Cívic El Roure a partir d’aquesta setmana.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc dissabte passat a l’Escorxador, un esdeveniment que també va comptar amb l’actuació de la Coral Montau amb l’espectacle ‘Bestieses’ i amb la col·laboració del projecte Una Font de Poemes.

Darrera actualització: 24.04.2018 | 12:18