La Roda Produccions porta a Begues un musical de la Ventafocs a ritme dels anys 50

El muntatge es podrà veure dissabte, 2 de desembre, a partir de les vuit del vespre al Teatre El Goula. Les entrades tenen un preu de 8,40 euros anticipades i de 9,30 a taquilla.

El conte de la Ventafocs, però en versió musical dels anys 50 del segle passat. Aquesta és la proposta que es podrà veure dissabte, 2 de desembre, al Teatre El Goula a càrrec de la companyia de Gavà La Roda Produccions i a partir de les vuit del vespre. Les entrades es poden adquirir a la web del Goula i de forma anticipada a 8,40 euros. A taquilla tindran un preu de 9,30 euros.

'La Ventafocs. El musical amb ritme dels 50' és una adaptació del conte de Charles Perrault ambientada en un institut nord-americà d'aquella dècada. En el ball de màscares de l'últim curs, la Ventafocs perd la sabata que la fada madrina li ha proporcionat i on el Sam, el catcher de l'equip de beisbol, se n'enamora. Entretant, netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades a la Ventafocs per l'autoritària madrastra.

Els protagonistes de la història s'adonen que hi ha un objectiu que els uneix: aconseguir la beca d'estudis musicals de la Universitat de Julliard. El Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, aconseguir la beca i viatjar junts per fer realitat els seus somnis. La Ventafocs, al seu torn, evidenciarà que les petites accions individuals són fonamentals per encapçalar qualsevol revolució social.

Però més enllà d'això, aquest complet espectacle familiar planteja altres valors com la voluntat d'assolir l'autosuficiència, la persecució dels somnis i desitjos personals i professionals, i fa reflexionar implícitament sobre conceptes com el poder i la democràcia social, la solidaritat, la competitivitat sobre un mateix i no vers els altres, i la força de la raó.

Dijous, 30 de novembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 29.11.2017 | 10:54