Un any més, Begues torna a col·laborar amb la Marató de TV3

Algunes entitats locals vendran productes al passeig de l'Església per recaptar fons per al programa solidari, que es realitzarà el 17 de desembre. A més, la Big Band Begues, oferirà un ball de swing al Teatre El Goula amb taquilla inversa.

Begues participarà un any més en la Marató de TV3, la qual tindrà lloc el 17 de desembre i estarà dedicada a les malalties infeccioses. Durant aquesta jornada, algunes entitats de Begues muntaran parades al passeig de l'Església, d'11 a 14 h, on vendran productes per recollir fons per al programa solidari, el qual arriba a la vint-i-sisena edició. L'any passat, Begues hi va col·laborar amb uns 3.000 euros.

A més, el dia 15, la Big Band Begues celebrarà al Teatre El Goula un ball de swing la recaptació del qual anirà a parar íntegrament a la Marató de TV3. Aquesta activitat, que ja es va realitzar en l'edició de l'any passat, tindrà com a novetat que serà de taquilla inversa, és a dir, que els assistents pagaran després de l'acte i segons en funció de si els ha agradat o no. L'activitat començarà a les 21.30 h.

Les malalties infeccioses són la causa d'un de cada tres morts al món. Per aquest motiu, la Marató de TV3 tractarà les infeccions comunitàries freqüents, les greus o d'especial risc de contagi, les nosocomials, la sèpsia, les infeccions emergents i del viatger, a més d'oferir informació sobre prevenció, tractament i recerca en la lluita amb el sistema immunitari, les vacunes i la resistència als antibiòtics.

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 08:00
Darrera actualització: 01.12.2017 | 15:35

Imatges

La Marató TV3 cartell