Una exposició de Susana Negri i la representació de “El florido pensil”, entre els actes del programa del 8 de març

Aquesta setmana comença el programa al voltant del Dia Internacional de la Dona en el que s’inclouen activitats culturals i reivindicatives

Coincidint amb la proximitat del Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març, Begues presenta tot un conjunt d’activitats dedicades a commemorar aquesta data. Aquestes tindran el seu inici aquest proper divendres dia 3 de març a les 19 h amb la inauguració de l’exposició “Figuracions” de l’artista plàstica Susana Negri al Centre Cívic El Roure. Podrem visitar aquesta mostra fins el 13 de març.

En tot cas el gruix de les propostes es concentrarà a partir del 8 de març. Aquell mateix dia, a les 12 h davant de l’Ajuntament, es procedirà a la lectura del manifest de la jornada a càrrec de l’alcaldessa, Mercè Esteve. Ja a la tarda, a partir de les 19 h a la biblioteca La Ginesta, està programada l’hora del conte “Mujeres estremecedoras” a càrrec de Sandra Rossi.

L’endemà, 9 de març, la literatura continuarà sent protagonista, en aquest cas amb la conferència que sota el nom “La memoria del camaleón” oferirà, a partir de les 19 h també a la biblioteca, Anna Lopez Artiaga, finalista de la VIII edició del Premi Literari Delta. El punt i final arribarà l’11 de març, a partir de les 19 h al Teatre El Goula, amb la representació de “El florido pensil” a càrrec de la companyia La Teatrera.

Paral·lelament l’institut del municipi també s’implicarà en el Dia Internacional de la Dona amb la realització de tallers per als alumnes de segon i de tercer d’ESO.

Dimarts, 28 de febrer de 2017 a les 16:35
Darrera actualització: 28.02.2017 | 16:42