Alumnes de primer d'ESO participen en un projecte de promoció de la lectura en català de la Diputació

Llibres amb mans de dona, desenvolupat al llarg del curs, ha treballat la vida i obres de quatre escriptores en llengua catalana: Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Joana Raspall i Maria Barbal.

Els alumnes de primer d’ESO de Begues han treballat durant tot el curs en el projecte Llibres amb mans de dona de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una activitat en la qual, en col·laboració amb la Biblioteca La Ginesta, s’ha estudiat la vida i obres d’escriptores com Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Joana Raspall i Maria Barbal.

Llibres amb mans de dona és un projecte de promoció de la lectura i per refermar el vincle entre els estudiants i la Biblioteca. Finalitzarà amb una exposició pública dels treballs realitzats pels joves participants en un acte que tindrà lloc a la Biblioteca en una data encara per confirmar.

Aquesta és la quarta edició del projecte de la Diputació, en el qual han participat 12 municipis de la demarcació i uns 800 alumnes de 18 centres educatius de primària, secundària, PFI i formació d’adults. L’objectiu del projecte és potenciar i donar suport al desenvolupament de les competències lingüístiques dels participants.

Dimecres, 7 de juny de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 05.06.2017 | 11:43