El col·legi Sant Lluís participa en la trobada final del projecte manyanetià 5 al Temple sobre la Sagrada Família

El 28 d'abril es trobaran a Begues tots els alumnes de les escoles Pare Manyanet de Catalunya per cloure el projecte sobre aspectes artístics, històrics i espirituals de la Sagrada Família que han treballat telemàticament des de novembre.

El col·legi Sant Lluís participarà el 28 d'abril en la trobada presencial de totes les escoles Pare Manyanet que han participat en el projecte 5 al Temple. La trobada, que tindrà lloc a Begues, servirà per posar en comú el que els alumnes han après des del novembre sobre diversos aspectes del temple de la Sagrada Família i cantaran plegats una cançó commemorativa del projecte.

En el projecte 5 al Temple, una família visita la Sagrada Família, on se separen. Cadascun dels seus membres explica posteriorment un aspecte del recinte que els ha captivat: la façana del Naixement, la cripta, l'altar i l'absis, i la nau central. Els alumnes manyanetians han treballat telemàticament cada un d'aquests elements des dels vessants arquitectònics, espirituals, històriques i socials.

Mitjançant creacions audiovisuals, literàries i artístiques, els joves estudiants han desenvolupat vuit competències bàsiques a més de dinamitzar l'ús de les tecnologies, fomentar el treball cooperatiu entre professorat i alumnat, potenciar l'esperit d'investigació sobre el Modernisme, i afavorir l'aprenentatge amb la filosofia manyanetiana.

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 20.04.2017 | 13:27