La llar d'infants El Guinyol estrena aquest curs dues aules amb elements multisensorials

Els espais disposen de material que permeten als infants aprendre l'entorn en el qual es desenvolupen a través de les activitats de la vida quotidiana i del joc.

La llar d'infants El Guinyol ha posat en marxa aquest curs uns espais multisensorials. Es tracta d'unes zones on els infants de 0 a 3 anys aprenen a través de les activitats de la vida quotidiana, bàsicament hàbits i rutines, i del joc, que és la forma en què els infants d'aquestes edats comencen a comprendre l'entorn. És el que es coneix com a aprenentatge sensoriomotor.

Per aquest motiu, al Guinyol s'han habilitat dues aules amb taula de llum, cub d'exploració fosc, safates de mirall i rajoles sensorials, bastons sensorials, formes i pilotes sensorials, entre altres elements. Aquest material està repartit en dues aules del centre que utilitzen tots els alumnes de l'aula d'heurístic i un altre pels nadons.

Participació a les Jornades Diàleg Escola-Universitat

Per altra banda, l'escola bressol beguetana participarà per segon cop en les Jornades Diàleg Escola-Universitat que tindran lloc l'11 de novembre a la Fundació Blanquerna i que porten per títol 'El paper de les arts en l'escola'. El Guinyol hi presentarà la col·laboració entre el taller d'art de la llar d'infants i 13 artistes del Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, a través de la inicitiva del Centre Cívic El Roure 'Un pont d'art vigent'.

El Guinyol ja va participar en aquestes Jornades el curs 2009-2010. El centre beguetà hi va presentar el projecte de sales de joc: heurístic, simbòlic, taller i pati.

Dimarts, 26 de setembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 25.09.2017 | 14:37

Imatges

aula multisensorial 2 aula multisensorial 3