L'Ajuntament ofereix a les entitats locals dos tallers sobre captació de fons i protecció de dades

Les associacions interessades en la formació, subvencionada per la Diputació de Barcelona, s'hi poden apuntar al correu begues.entitats@begues.cat i les places estan limitades a dos membres per entitat.

L’Ajuntament de Begues, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, ha organitzat dos tallers adreçats a les entitats locals. El primer està dedicat a la recerca de captació de fons i noves formes de finançament, mentre que el segon està destinat a explicar la Llei de Protecció de Dades. Les places, limitades a dos membres per entitat, es poden reservar al correu begues.entitats@begues.cat.

El primer dels tallers, l’orientat a captar fons, anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i es desenvoluparà el 29 i 31 de gener, de les 19 a les 21 h, a l’aula polivalent del Centre Cívic El Roure. L’objectiu de la formació és el de millorar el coneixement dels assistents en l’àmbit del ‘fundraising’ en el sector no lucratiu.

El segon taller, el de la Llei de Protecció de Dades, tindrà lloc el 21 de febrer, de les 17 a les 21 h, i també a l’aula polivalent del Centre Cívic El Roure. La formació anirà a càrrec del IPNET Centralized Solutions. L’objectiu és el de permetre a les entitats conèixer les mesures necessàries per garantir la privacitat de les dades que tracten.

Dilluns, 15 de gener de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 12.01.2018 | 10:12