L'Arbre Educatiu, nou material de recursos en línia del Projecte Educatiu de Begues

La web està estructurada en franges d'edat, amb recursos adaptats a cadascuna d'elles i que pretenen potenciar els desenvolupament dels infants des de diversos vessants.

L'Espai de Debat Educatiu de Begues va presentar dissabte, 19 de maig, el nou material per a la comunitat educativa del municipi. Es tracta de la web Arbre Educatiu de Begues, una sèrie de recursos en línia dividits en franges d'edat de 0-3 anys, de 3-6, de 6-9, de 9-12 i de més de 12 anys.

Cada franja d'edat presenta recursos per potenciar la necessitat de desenvolupament dels infants des de diversos vessants: des del joc, des de la socialització, el llenguatge i el pensament, l'autonomia, l'autoritat o el rol de la persona adulta, i des de les tecnologies.

Així, cada franja d'edat disposa d'una sèrie de vincles a altres recursos en línia triats per l'alumnat. Es poden trobar recursos adaptats per a la comprensió de les matemàtiques, la millora de la lectura o jocs didàctics entre altres que poden ser aprofitats pel col·lectiu docent i les famílies.

En el mateix acte, que va tenir lloc a la sala polivalent de la Biblioteca La Ginesta, la pedagoga Maria Jesús Comellas va dirigir un col·loqui amb les famílies assistents sobre l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les llars. Precisament, les oportunitats i els riscos de les TIC seran el motiu d'una xerrada que el grup motor del Projecte Educatiu de Begues organitzarà el 31 de maig, a les set de la tarda, al Teatre El Goula.

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:24

Imatges

Trobada M. Jesús Comellas