Arriba la marxa BTT dels 5 Pics de Begues

Diumenge té lloc la ruta en bicicleta tot terreny per l’entorn del nostre municipi

Aquest diumenge 12 de març el nostre municipi celebra un dels esdeveniments esportius més destacats que tenen lloc al llarg del l’any amb la marxa BTT 5 Pics de Begues organitzada pel Club Ciclista Begues amb el suport de l’Ajuntament. Aquesta marxa per a bicicletes tot terreny arriba enguany a la seva quarta edició oferint la possibilitat a les persones participants de realitzar un circuït circular a l’entorn de la nostra població. Així trobem per una banda un circuït llarg amb una distància aproximada de 47 kilòmetres i un desnivell positiu de 1.400 metres i un circuit curt de 28 kilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu.

El recorregut proposat es caracteritza per oferir diferents variants com pista forestal, pujades i baixades tècniques i corriols. Des dels cinc pics que es van coronant es pot veure una magnífica imatge del municipi. En total són 849 les persones que s’han inscrit. La marxa s’iniciarà a les 7.30 h amb el lliurament de dorsals a la Zona Esportiva i a les 9 h tindrà lloc la sortida. El lliurament de premis es realitzarà a les 13 h.

Durant el matí tindrem la possibilitat d’adquirir a la mateixa Zona Esportiva les polseres Candela que destinen els seus beneficis a la lluita contra el càncer infantil a través de l’Obra Social Sant Joan de Déu. La marxa compta a més amb la col·laboració d’entitats com l’Associació Cucafera i Diables i el Club Excursionista a més de propietaris forestals.

Dimecres, 8 de març de 2017 a les 10:45
Darrera actualització: 21.03.2017 | 16:00