Comencen les cloendes de temporada de les entitats de Begues

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 09:00

Aquest cap de setmana els clubs de rítmica i de bàsquet i l'associació +K Ritme celebren els seus festivals de final de curs. Moltes altres entitats i clubs de Begues aprofiten el mes de juny per mostrar en públic tot allò que han treballat al llarg de l'any.

Arriba l'estiu i arriben també les cloendes de la temporada de les entitats esportives i culturals de Begues. Així, aquest cap de setmana es realitzaran tres d'aquests festivals de cloenda: el de la rítmica, el del bàsquet i el de la dansa.

Dissabte, 15 de juny, el Club Rítmica Begues celebrarà la quarta edició del seu festival de final de curs. Serà al pavelló municipal Jaume Viñas Pi a partir de les 9 i fins passades les 17 h.

El pavelló municipal també serà l'escenari de la cloenda de la temporada del Club Bàsquet Begues. Aquest esdeveniment, però, tindrà lloc diumenge, 16 de juny, entre les 8.30 i passades les 14 h.

Finalment, l'associació de dansa +K Ritme posarà el punt final al curs amb una exhibició al Teatre El Goula diumenge, entre les 11.30 i les 14 h. Serà la primera de moltes cloendes que les entitats de Begues realitzaran a la sala del Centre Cívic El Roure.

Darrera actualització: 12.06.2019 | 22:04